diumenge, 6 de novembre del 2011

PREMIS ACPRI 2011El passat divendres 4 de novembre de 2011, vaig  assistir a la IV NIT DELS PREMIS ACPRI, pels que vam crear  conjuntament amb la Núria Torrente de NUTOPIA, l’escultura dels premis.

Son els premis de l'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) que és l'entitat que aglutina la major part dels professionals d'aquestes disciplines del món institucional i de l'empresa privada, cada any els lliura a una persona física i a una persona jurídica (empresa o entitat).

L’escultura dels premis, és una obra que he fet amb col·laboració de la Núria Torrente de NUTOPIA, que és qui ha creat la part del vidre, i amb qui se’m ha obert tot un món per  crear i compartir noves obres en ferro i vidre.
L’escultura conformada per dos materials: el ferro i el vidre  com a continuació l'un de l'altre, simbolitzen la fortalesa de la professió i la determinació de qui l'exerceix en maridatge amb una de les qualitats essencials del protocol i de les relacions institucionals: la transparència que és prova inequívoca de la discreció i de l'efectivitat sense cap altra aspiració que l'èxit de l'acte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada